in ,

Dvojica, ktorá zneužívala svoju dcéru a šírila detskú por*ografiu, spoznala svoj trest

V utorok 5. marca okresný súd v Trenčíne vynesol verdikt nad mužom a ženou z Považskobystrického okresu, ktorí boli usvedčení z obzvlášť závažných zločinov sexuálneho násilia a zločinov spojených s výrobou a šírením detskej po*nografie. Podľa vyjadrení hovorcu Krajského súdu v Trenčíne, Romana Tarabusa, ide o prípad, ktorý sa začal odohrávať už v roku 2018 a trval až do roku 2022.

Páchateľmi sú manželská dvojica, ktorá v období štyroch rokov s*xuálne zneužívala svoju vlastnú dcéru. Nešťastné dieťa bolo nielen obetou ich zvrátených činov, ale jeho trápenie bolo aj zaznamenané na fotografiách a videách, ktoré následne ponúkali na sociálnych sieťach.

Tridsaťročný muž bol odsúdený na 11-ročné, zatiaľ čo jeho 28-ročná partnerka dostala šesťročný nepodmienečný trest odňatia slobody. Oba tresty budú vykonávané v ústave s maximálnym stupňom stráženia. Okrem toho bol muž podrobený ochrannému s*xuologickému liečeniu a žena ochrannému psychiatrickému liečeniu. Súd rozhodol aj o prepadnutí vecí, ako sú mobilné telefóny, notebooky a počítače, ktoré slúžili ako nástroje ich zločinu.

Postup súdneho konania

Oboje obvinené priznali svoju vinu už na hlavnom pojednávaní, čo umožnilo súdu zamerať sa na rozhodovanie o trestoch a ochranných opatreniach. Rozsudok zatiaľ nie je právoplatný, keďže prokurátorka podala odvolanie proti výške uložených trestov. Odsúdení aj ich obhajcovia majú možnosť vyjadriť sa k opravnému prostriedku.

Toto je 6 vecí, ktoré by vám chcel gynekológ povedať no neurobí to! Netrápte sa zápachom rozkroku, ale pozor na niečo iné!

Košickí záchranári ako hrdinovia. Chlapcovi v raritnom operačnom zákroku vyoperovali zo srdce veľký nádor. Zachránili mu život